[:nl]Een Echo Base Charity Con is niet hetzelfde zonder enkele bijzondere gasten uit de wereld van Star Wars. Daarom kunnen we nu met gepaste trots onze tweede gast aankondigen. Graag verwelkomen we niemand minder dan de vertolker van Admiral Ackbar, Sy Snootles en Salacious Crumb: Tim Rose!

Tim werkte mee aan “Return of the Jedi”, “The Force Awakens”, “Rogue One: A Star Wars Story” en het aankomende “The Last Jedi”. Voor meer informatie over onze tweede gast ga je naar zijn Gasten pagina.

 

 [:en]An Echo Base Charity Con isn’t the same withou some very special guests from the world of Star Wars. Therefore, we can proudly announce our second guest. Please welcome none other than the portrayer of Admiral Ackbar, Sy Snootles and Salacious Crumb:: Tim Rose!

Tim worked on movies such as “Return of the Jedi”, “The Force Awakens”, “Rogue One: A Star Wars Story” and the upcoming “The Last Jedi”. For more information about our second guest, please visit his Guest page.

 

 [:]

No responses yet

Geef een antwoord