[:nl]Op zaterdag 16 december 2017 zal Kinepolis Jaarbeurs Utrecht haar deuren openen voor de 2017 editie van Echo Base Charity Con! We kunnen ons geen meer toepasselijke locatie indenken dan deze prachtig, moderne en centraal gelegen bioscoop. Op diverse locaties op de begane grond en op de tweede verdieping zullen allerlei activiteiten plaatsvinden. In zaal 12, de grootste zaal van Kinepolis Jaarbeurs met maar liefst 619 stoelen, zullen onder meer diverse panels gehouden worden. De komende maanden maken we bekend wat er zoal te doen zal zijn. Voor meer praktische informatie over Kinepolis Jaarbeurs Utrecht verwijzen we je graag naar onze Locatie pagina.[:en]On Saturday, December 16, 2017, Kinepolis Jaarbeurs Utrecht will open its doors for the 2017 edition of the Echo Base Charity Con! We can’t imagine a more appropriate location than this gorgeous, modern and centrally located cinema. On several locations on the ground floor and the second floor all kinds of activities will take place. At screen 12, the largest screening room of Kinepolis Jaarbeurs with a whopping 619 seats located on the second floor, we will be holding several panels amongst other things. The coming months we will announce all activities. For more practical information about Kinepolis Jaarbeurs Utrect, we would like to refer you to our Location page.[:]

No responses yet

Geef een antwoord