guy henry grand moff tarkin

EB VIP #4: You may fire when ready!

Toen de makers van Rogue One: A Star Wars Story op het idee kwamen het personage van Grand Moff Tarkin in de film te gebruiken hadden ze twee uitdagingen: de special effects-wizards van Industrial Light & Magic moesten een geloofwaardige, digitale versie van het hoofd van Peter Cushing op een acteur plaatsen èn ze hadden een acteur nodig die de perfecte belichaming van Cushing zou zijn tijdens de opnames. Die acteur vonden ze in Guy Henry, en we zijn trots te kunnen aankondigen dat hij te gast zal zijn op Echo Base Charity Con!

Guy Henry zal tijdens Echo Base Con uit de doeken doen hoe hij de rol van Tarkin kreeg, wat zijn uitdagingen waren en hoe hij maandenlang niemand kon vertellen dat hij in een in nieuwe Star Wars-film te zien zou zijn. Daarnaast kun je natuurlijk zijn handtekening bemachtigen.

Meer informatie over onze vierde gast lees je terug op zijn pagina.