guy henry grand moff tarkin

[:nl]Toen de makers van Rogue One: A Star Wars Story op het idee kwamen het personage van Grand Moff Tarkin in de film te gebruiken hadden ze twee uitdagingen: de special effects-wizards van Industrial Light & Magic moesten een geloofwaardige, digitale versie van het hoofd van Peter Cushing op een acteur plaatsen èn ze hadden een acteur nodig die de perfecte belichaming van Cushing zou zijn tijdens de opnames. Die acteur vonden ze in Guy Henry, en we zijn trots te kunnen aankondigen dat hij te gast zal zijn op Echo Base Charity Con!

Guy Henry zal tijdens Echo Base Con uit de doeken doen hoe hij de rol van Tarkin kreeg, wat zijn uitdagingen waren en hoe hij maandenlang niemand kon vertellen dat hij in een in nieuwe Star Wars-film te zien zou zijn. Daarnaast kun je natuurlijk zijn handtekening bemachtigen.

Meer informatie over onze vierde gast lees je terug op zijn pagina.[:en]When the creators of Rogue One: A Star Wars Story had the idea to bring Grand Moff Tarkin back to the big screen, they faced two challenges: the special effects wizards at Industrial Light & Magic had to create a believable, digital version of Peter Cushing’s head onto an actor and they had to find an actor that was the perfect embodiement of Cushing for the shoot. They found their perfect actor in Guy Henry and we are very proud to announce he will be a special guest at Echo Base Charity Con!

During Echo Base Con, Guy Henry will speak about how he got the role, what his challenges were during the making of the movie and how he had the fact he was starring in the new Star Wars film a secret for everybody. Guy will also participate in various autograph sessions.

More information about our fourth guest can be found on his page.[:de]Als die Macher von ‘Rogue One: A Star Wars Story’ auf die Idee kamen den Charakter ‘Grand Moff Tarkin’ im Film einzubauen, mussten sie sich zwei Herausforderungen stellen: Die Special Effects Spezialisten von Industrial Light & Magic mussten eine glaubwürdige, digitale Version des Kopfes von Peter Cushing über den eines Schauspielers legen und sie brauchten selbigen Schauspieler, der Cushing auch körperlich während der Aufnahmen ersetzen konnte. In Guy Henry fanden sie genau diesen Schauspieler und wir freuen uns sehr ankündigen zu können, dass Guy bei der Echo Base Charity Con als Gast dabei sein wird!

Guy wird bei der Echo Base Con darüber erzählen, wie er an die Rolle von Tarkin kam, welchen Herausforderungen er sich stellen musste und dass er monatelang niemandem erzählen konnte, dass er im neuen Star Wars Film mitspielt. Natürlich wird es auch möglich sein ein Autogramm von Guy zu ergattern.

Mehr Info über unseren vierten Gast könnt ihr auf seine Gäste-Seite finden.[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD