The Rocketeer

The Rocketeer

Van begin af aan is Star Wars voor fans altijd een bron van inspiratie geweest voor het maken van eigen films. Bekende voorbeelden zijn Hardware Wars (Ernie Fosselius, 1978), TROOPS (Kevin Rubio, 1997), George Lucas in Love (Joe Nussbaum, 1999) en natuurlijk Remnants of the Order (Kees van Hattum, 2017) die te zien zal zijn op Echo Base Charity Con.

In 2012 maakte filmmaker Richard Raaphorst, bekend van de culthit Frankenstein’s Army (2013), de korte film The Rocketeer over de obsessieve zoektocht van hoofdpersoon Marc naar het ultieme collectors item: de rocket firing Boba Fett.

The Rocketeer ging in première tijdens het International Film Festival Rotterdam en zal tijdens Echo Base Charity Con te zien zijn in aanwezigheid van regisseur Richard Raaphorst, die na afloop van deze exclusieve vertoning vragen van bezoekers zal beantwoorden.

Kijk voor meer informatie over de panels en screenings op Echo Base Charity Con op https://www.echobasecon.nl/panels-en-screenings/.

 

The Rocketeer - filmbeeld 01

 

The Rocketeer - filmbeeld 02

 

The Rocketeer - filmbeeld 03