derek arnold pau vober dand luggabeast villecham

[:nl]Net zoals de afgelopen paar weken kunnen we ook deze vrijdag weer een nieuwe gast toevoegen aan onze steeds groter wordende line-up. Graag verwelkomen we Derek Arnold, de creature en droid performer uit Star Wars: The Force Awakens, Rogue One: A Star Wars Story maar ook de aankomende nieuwe film Star Wars: The Last Jedi! Welke rol(len) hij speelt in de nieuwe film is helaas nog onbekend maar in Episode VII speelde hij piloot Vober Dand, de noodlottige Chancellor Villecham en de Luggabeast; in Rogue One de Rebellencommando Pao.

Voor meer informatie over Derek kijk je op zijn Gasten pagina.[:en]As was the case the last several weeks we are adding another guest to our ever growing line-up this Friday. We would like to welcome Derek Arnold, the creature and droid performer from Star Wars: The Force Awakens, Rogue One: A Star Wars Story but also the upcoming new movie Star Wars: The Last Jedi! What part(s) he is playing in the new movie is sadly still unknown, but in Episode VII he played the pilot Vober Dand, the unfortunate Chancellor Villecham and the Luggabeast; in Rogue One the Rebellen commando Pao.

For more information about Derek, please check his Guest page.[:de]As was the case the last several weeks we are adding another guest to our ever growing line-up this Friday. We would like to welcome Derek Arnold, the creature and droid performer from Star Wars: The Force Awakens, Rogue One: A Star Wars Story but also the upcoming new movie Star Wars: The Last Jedi! What part(s) he is playing in the new movie is sadly still unknown, but in Episode VII he played the pilot Vober Dand, the unfortunate Chancellor Villecham and the Luggabeast; in Rogue One the Rebellen commando Pao.

For more information about Derek, please check his Guest page.[:]