brian herring bb-8 echo base charity con

[:nl]Brian Herring (BB-8) te gast op Echo Base Charity Con – A Star Wars Event!

Rey: Where do you come from?
[BB-8 beeps]
Rey: Classified, really? Me too. Big secret.

In 2015 maakten we kennis met de coole nieuwe droid BB-8, die direct goed in de smaak viel bij de fans. Zo werd de op afstand bedienbare uitvoering van Sphero al voordat The Force Awakens uitkwam een enorme hit.

BB-8 werd voor een aantal scènes door middel van CGI gerealiseerd, maar in de meeste gevallen was BB-8 een “echte” robot die door acteur en poppenspeler Brian Herring tot leven werd gewekt. Hij vervulde deze taak niet alleen voor The Force Awakens maar ook voor de nieuwe film The Last Jedi. Brian werkte daarnaast ook aan Rogue One, waarin hij onder meer te zien is als droid SE-2.

We zijn blij dat Brian te gast zal zijn op Echo Base Charity Con, waar hij vragen zal beantwoorden van bezoekers en een signeersessie zal houden.

Meer informatie over Brian Herring vind je op zijn Gasten pagina.[:en]Brian Herring (BB-8) will be at Echo Base Charity Con – A Star Wars Event!

Rey: Where do you come from?
[BB-8 beeps]
Rey: Classified, really? Me too. Big secret.

In 2015 we got to know the cool new droid BB-8, who instantly became a fan favorite. It led to the enormous success of the remote controlled version by Sphero even before the movie The Force Awakens was released in cinemas.

BB-8 was realised by CGI for a number of scenes, but in most cases BB-8 was an “actual” robot who was brought to life by actor and puppeteer Brian Herring. He didn’t just fulfil this task for The Force Awakens but also for the upcoming film The Last Jedi. Besides that Brian also worked on Rogue One, in which he amongst other things can be seen as the droid SE-2.

We are thrilled that Brian will be our guest at Echo Base Charity Con, where he will be available to answer your questions and participate in signing sessions.

For more information about Brian, please visit his Guest page.[:de]Brian Herring (BB-8) zu Gast bei der Echo Base Charity Con – A Star Wars Event!

Rey: Wo kommst du denn her?
‘BB-8 piept’
Rey: Geheim? Ich auch. Ein großes Geheimnis!

2015 haben wir den coolen neuen Droiden BB-8 kennengelernt, der sofort zu einem Liebling der Fans wurde. Schon bevor der Film in die Kinos kam war die ferngesteuerte Version von Sphero ein riesen Hit.

BB-8 wurde für einige Szenen mit CGI Technik auf die Leinwand gezaubert, aber meistens benutzten die Macher von The Force Awakens einen ‘echten’ Roboter, der vom Schauspieler und Puppenspieler Brian Herring zum Leben erweckt wurde. Auch für den neuen Star Wars Film The Last Jedi übernahm Brian wieder die Rolle von BB-8. Brian hat außerdem auch in Rogue One eine Rolle, in der er als Droide SE-2 zu sehen ist.
.
Wir freuen uns sehr, dass Brian bei der Echo Base Con zu Gast sein wird. Michael wird während der Echo Base Con unter anderem an einer Autogramm-Session teilnehmen und Fragen beantworten.

Mehr Info über Brian könnt ihr auf seine Gäste-Seite finden.[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD