EB VIP #03 – Michael Pennington

Met gepaste trots kunnen we vandaag onze derde gast aankondigen voor Echo Base Charity Con 2019. Het is één van zijn allereerste conventies wereldwijd en tevens zijn allereerste conventie in Nederland. Graag verwelkomen we acteur Michael Pennington!

Deze veelzijdige acteur, die zijn sporen vooral in de Britse theaterwereld heeft verdiend, is onder Star Wars-fans het best bekend vanwege zijn rol als Moff Jerjerrod. Deze gouverneur van het Keizerrijk was in “Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi” (1983) verantwoordelijk voor de bouw van de tweede Death Star. Kijk voor meer informatie over onze derde gast op zijn Gasten pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Moff Jerjerrod:
The Emperor’s coming here?
Darth Vader:
That is correct, Commander. 
And, he is most displeased with your apparent lack of progress.
Moff Jerjerrod:
We shall double our efforts.