Vier The Rise of Skywalker met ons mee!

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. In deze prachtige bioscoop kun je in het eerste weekend dat de nieuwe Star Wars-film The Rise of Skywalker draait aanwezig zijn op het coolste Star Wars-evenement van Europa. En dat alles staat ook nog eens in het teken van een bijzonder goed doel, namelijk KiKa. Alle opbrengsten van #EBCC2019 worden namelijk hieraan geschonken.

Start je Kerstvakantie met het ontmoeten van tal van bijzondere gasten uit de wereld van Star Wars, ontmoet de vele fangroepen die aanwezig zijn en neem deel aan de tal van activiteiten die we in de komende maanden nog gaan onthullen.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!