Vier The Rise of Skywalker met ons mee!

Gisteren was het eindelijk zover en werd tijdens de Star Wars Celebration Chicago 2019 de eerste tastbare informatie gedeeld van de nieuwste Star Wars film. Niet alleen weten we dat hij Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker gaat heten, maar ook de eerste beelden zijn gedeeld. In een bloedstollende teaser trailer krijgen we een klein kijkje in wat we in december mogen verwachten!

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. In deze prachtige bioscoop kun je in het eerste weekend dat deze nieuwe Star Wars-film draait aanwezig zijn op het leukste Star Wars-evenement dat Nederland kent. En dat alles staat ook nog eens in het teken van een bijzonder goed doel, namelijk KiKa. Alle opbrengsten van #EBCC2019 worden namelijk hieraan geschonken.

Start je Kerstvakantie met het ontmoeten van tal van bijzondere gasten uit de wereld van Star Wars, ontmoet de vele fangroepen die aanwezig zijn en neem deel aan de tal van activiteiten die we in de komende maanden nog gaan onthullen.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!