[:nl]Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. In deze prachtige bioscoop kun je in het eerste weekend dat de nieuwe Star Wars-film The Rise of Skywalker draait aanwezig zijn op het coolste Star Wars-evenement van Europa. En dat alles staat ook nog eens in het teken van een bijzonder goed doel, namelijk KiKa. Alle opbrengsten van #EBCC2019 worden namelijk hieraan geschonken.

Start je Kerstvakantie met het ontmoeten van tal van bijzondere gasten uit de wereld van Star Wars, ontmoet de vele fangroepen die aanwezig zijn en neem deel aan de tal van activiteiten die we in de komende maanden nog gaan onthullen.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

 

[:en]Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st  Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. In this wonderful cinema you can visit the coolest Star Wars event in Europe during the first weekend of the release of the newest Star Wars movie: The Rise of Skywalker. And to top it off, it is also dedicated to a very special cause, namely KiKa. All proceeds of #EBCC2019 will be donated to this charity.

So start off your Christmas holiday by meeting a number of special guests from the world of Star Wars, meet the many fan groups, cosplayers and prop builders that are attending and take part in the numerous activities that we will be revealing in the upcoming months.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21 in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, the Netherlands. Get your tickets here today!

 

[:]

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD