Primera stopt met ticketverkoop

Primera, de gemakswinkel voor onder andere tijdschriften, boeken, en wenskaarten, heeft naar aanleiding van de dalende verkopen als gevolg van een verschuiving van fysieke tickets naar online ticketverkoop besloten de samenwerkingsovereenkomst met alle ticketproviders stop te zetten. Als gevolg van deze beslissing is het daarom helaas vanaf 1 juli 2019 niet meer mogelijk tickets voor Echo Base Con te kopen bij de winkels van Primera.

Koop je graag je tickets in de winkel in plaats van online? Dan kun je dit nog tot en met 30 juni doen in één van de 500 winkels van Primera. Alle reeds bij Primera gekochte tickets blijven geldig en kunnen gewoon aan de kassa’s van Echo Base Charity Con 2019 gescand worden.

Vanaf 1 juli kun je tickets voor Echo Base Con enkel nog online aanschaffen via onze Ticket pagina.