EB VIP #05 – Kiran Shah

Vandaag is het de beurt aan onze vijfde gast voor Echo Base Charity Con 2019. Deze acteur en stuntman heeft in zijn al meer dan 40 jaar durende carrière een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. We zijn daarom blij aan te mogen kondigen dat Kiran Shah te gast zal zijn op Echo Base Con!

Het Star Wars-avontuur van Kiran Shah begon met Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi. Hierin speelde hij een GONK droid en een Ewok. Ruim dertig jaar later keerde hij terug naar het Star Wars-universum in Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, waarin hij diverse personages vertolkte. Het meest zichtbaar is Teedo, het wezentje op de Luggabeast die BB-8 probeert te ontvoeren. In de daaropvolgende jaren was hij als diverse andere personages te zien in Rogue One – A Star Wars StoryStar Wars: Episode VIII – The Last Jedi en in Solo: A Star Wars Story.

Naast Star Wars is Kiran te zien in een indrukwekkend aantal andere klassieke films, zoals Superman, Raiders of the Lost Ark, The Dark Crystal, AliensTitanic, Harry Potter en de Steen der Wijzen, de Lord of the Rings-trilogie en de Hobbit-trilogie.

Kijk voor meer informatie over onze vijfde gast op zijn Gasten pagina.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

Rey : "That's just Teedo. Wants you for parts. He has no respect for anyone."