FX Model Miniatures

[:nl]FX Model Miniatures is een internationale groep van visual effects-enthousiastelingen. Ze besteden veel tijd aan het minutieus namaken van de fysieke schaalmodellen die zijn gemaakt door Industrial Light + Magic voor de productie van de Star Wars-films. Voor het maken van deze modellen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van dezelfde onderdelen als het origineel.

Echo Base Charity Con 2019 heeft een primeur, want FX Model Miniatures zal voor de allereerste keer in Nederland een aantal waanzinnig gedetailleerde schaalmodellen tentoonstellen, zoals de Jawa Sandcrawler, Escape Pod, Jedi Training Remote, X-Wing, Y-Wing, AT-ST Scout Walker en nog veel meer.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten![:en]FX Model Miniatures is an international group of Star Wars physical effect enthusiasts who spend their time painstakingly recreating the magic of the physical filming models made by Industrial Light and Magic during production of the Star Wars movies. To create these models the group uses the same parts as the originals.

Echo Base Charity Con 2019 has a first, because for the very first time in The Netherlands FX Model Miniatures will display exact replicas of the Filming Models of the Jawa Sandcrawler, Escape Pod, Jedi Training Remote, X-Wing, Y-Wing, AT-ST Scout Walker and many more.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st, in Kinepolis Jaarbeurs. Buy your tickets here today![:]