FX Model Miniatures

FX Model Miniatures aanwezig op Echo Base Con

FX Model Miniatures is een internationale groep van visual effects-enthousiastelingen. Ze besteden veel tijd aan het minutieus namaken van de fysieke schaalmodellen die zijn gemaakt door Industrial Light + Magic voor de productie van de Star Wars-films. Voor het maken van deze modellen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van dezelfde onderdelen als het origineel.

Echo Base Charity Con 2019 heeft een primeur, want FX Model Miniatures zal voor de allereerste keer in Nederland een aantal waanzinnig gedetailleerde schaalmodellen tentoonstellen, zoals de Jawa Sandcrawler, Escape Pod, Jedi Training Remote, X-Wing, Y-Wing, AT-ST Scout Walker en nog veel meer.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!