VIPS maken kans op SUPER GOODIE BAG!

Naast dag- en middagkaarten zijn voor Echo Base Con ook ‘Vrienden van Echo Base’-kaarten te koop. Deze kaarten (ook wel VIP-kaarten genoemd) zijn speciale kaarten die worden verkocht ter ondersteuning van de stichting en daarmee het evenement. Na het snelle uitverkopen van deze kaarten voor de 2017-editie van Echo Base Con besloten we om voor de aankomende editie het aantal ‘Vrienden van Echo Base’-kaarten te verhogen naar 50.

Kopers van deze kaarten ontvangen als bedankje voor hun (extra) steun gereserveerde stoelen op de eerste rijen van onze Main Stage tijdens alle panels èn een goedgevulde goodie bag met daarin onder andere de officiële conventieposter en een gesigneerde foto van een Star Wars-acteur.

Maar dat is niet alles! Onder één van de vijftig VIP-kaarten gaan we namelijk een SUPER GOODIE BAG verloten. Hierin zitten nog veel meer leuke en ook moeilijk te verkrijgen goodies zoals t-shirts, patches, pins, Blu-ray Discs en als klapper een gesigneerde foto (20×25 cm) van Paul Bettany, die in Solo: A Star Wars Story de bad guy Dryden Vos speelde.

Wacht dus niet te lang, er is nog slechts een handjevol ‘Vrienden van Echo Base’-kaarten beschikbaar! UPDATE: ALLE VIP-TICKETS ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT PER 5 SEPTEMBER 2019.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!