[:nl]Naast dag- en middagkaarten zijn voor Echo Base Con ook ‘Vrienden van Echo Base’-kaarten te koop. Deze kaarten (ook wel VIP-kaarten genoemd) zijn speciale kaarten die worden verkocht ter ondersteuning van de stichting en daarmee het evenement. Na het snelle uitverkopen van deze kaarten voor de 2017-editie van Echo Base Con besloten we om voor de aankomende editie het aantal ‘Vrienden van Echo Base’-kaarten te verhogen naar 50.

Kopers van deze kaarten ontvangen als bedankje voor hun (extra) steun gereserveerde stoelen op de eerste rijen van onze Main Stage tijdens alle panels èn een goedgevulde goodie bag met daarin onder andere de officiële conventieposter en een gesigneerde foto van een Star Wars-acteur.

Maar dat is niet alles! Onder één van de vijftig VIP-kaarten gaan we namelijk een SUPER GOODIE BAG verloten. Hierin zitten nog veel meer leuke en ook moeilijk te verkrijgen goodies zoals t-shirts, patches, pins, Blu-ray Discs en als klapper een gesigneerde foto (20×25 cm) van Paul Bettany, die in Solo: A Star Wars Story de bad guy Dryden Vos speelde.

Wacht dus niet te lang, er is nog slechts een handjevol ‘Vrienden van Echo Base’-kaarten beschikbaar! UPDATE: ALLE VIP-TICKETS ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT PER 5 SEPTEMBER 2019.

Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

 

[:en]Besides Day and Afternoon tickets, you can also buy ‘Friends of Echo Base’ tickets for Echo Base Con. These tickets (also known as VIP tickets) are special tickets that are sold to support the foundation and with that the event. After selling out very quickly for our 2017 edition, we decided to raise the number of available ‘Friends of Echo Base’ tickets to 50.

As a thank you for buying these special tickets, ‘Friends of Echo Base’ ticket holders will have reserved seating in the front rows of our Man Stage and will receive a goodie bag with great items such as the official convention poster and a photo signed by a Star Wars actor.

But that’s not all! The 50 tickets will be automatically be entered into a raffle for a SUPER GOODIE BAG. This special bag contains lots of great and special items, such as t-shirts, patches, pins, Blu-ray Discs and -the icing on the cake- an 8×10 photo signed by Paul Bettany from Solo: A Star Wars Story!

But don’t wait too long – there’s only a handful of ‘Friends of Echo Base’ tickets left! UPDATE: ALL VIP TICKETS ARE SOLD OUT PER SEPTEMBER 5th, 2019.

Echo Base Charity Con 2019 will take place on Saturday, December 21st, in Kinepolis Jaarbeurs. Buy your tickets here today!

 

[:]