Niels Frederiksen

LEGO Star Wars-designer te gast op Echo Base Charity Con

Het eerste panel dat we bekend kunnen maken voor Echo Base Charity Con 2019 is “Een dag uit het leven van een LEGO Star Wars-designer”. In dit panel vertelt de uit Denemarken afkomstige Niels M. Frederiksen over hoe zijn jongensdroom werkelijkheid werd toen hij in 2013 aan de slag ging als ontwerper bij LEGO. Sindsdien heeft hij maar liefst twintig Star Wars-sets ontworpen, waaronder Rey’s Speeder (75099), de Sandcrawler (75220) en de San Diego Comic-Con exclusive Sith Trooper (77901).

De LEGO Star Wars-designer neemt je mee naar wat er komt kijken bij het creëren van een LEGO Star Wars-set: met welke aspecten moet hij rekening houden bij het ontwikkelen van een set en welke leuke, spannende en verschillende uitdagingen komt hij tegen in zijn werk?

Tijdens deze presentatie krijg je een uitgebreide blik achter de schermen, tips voor LEGO-ontwerpers in spe en krijg je ook de gelegenheid jouw vragen te stellen.

Het panel zal plaatsvinden tijdens Echo Base Charity Con 2019 vindt plaats op zaterdag 21 december in Kinepolis Jaarbeurs. Koop vandaag nog hier jouw kaarten! Meer informatie over de panels vind je terug op onze ‘Panels en Films‘-pagina.

 

LEGO Star Wars sets