“Many Bothans died to bring us this information.”

De viering van het 40-jarig bestaan van Star Wars Episode VI: Return of the Jedi zetten we voort met een reünie van Crix Madine en Mon Mothma: actrice Caroline Blakiston is aanwezig op Echo Base Con 2023!

Caroline Blakiston als Mon Mothma in Return of the Jedi

De Engelse actrice Caroline Blakiston (13 februari 1933) speelt al sinds de jaren 60 in vele films en televisieseries, zoals The Avengers, The SaintMiss Marple en Midsomer Murders. Het meest bekend is ze echter van haar rol als rebellenleider Mon Mothma in Star Wars Episode VI: Return of the Jedi.

Tijdens Echo Base Con 2023 is Caroline voor het eerst tegelijkertijd met haar tegenspeler Dermot Crowley op een conventie in Nederland te gast. 

Caroline Blakiston en Dermot Crowley in Return of the Jedi

Meer informatie over Caroline Blakiston vind je op deze pagina.

Caroline Blakiston zal tijdens Echo Base Con vragen beantwoorden van bezoekers en een signeersessie houden. Echo Base Charity Con 2023 vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD