Tijdens Echo Base Con zullen veel zelfgemaakte diorama’s, props en beelden te zien zijn. Een van de makers hiervan is Eugene Leclercq a.k.a. The Diorama Builder.

Eugene is een expert in special movie fx make-up, diorama’s en beelden maken en zal ons tijdens dit panel alles vertellen over het proces van het creëren van deze indrukwekkende creaties. Van sculpting en mallen maken tot het kiezen van de juiste materialen en verftechnieken.

Dit panel biedt een unieke kans om meer te leren over de fascinerende wereld van diorama’s en beelden maken. Bovendien krijg je de kans om vragen te stellen aan Eugene en zo meer te leren over het proces.

Een overzicht van alle tot nu toe aangekondige panels vind je op deze pagina.

Echo Base Charity Con vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Mis hét Star Wars-event van 2023 niet en koop vandaag nog hier jouw kaarten!

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD