Cosplayers en fans van cosplay opgelet! Op Echo Base Con zullen diverse photowalls aanwezig zijn waar je samen met (andere) cosplayers en leden van de 501st Dutch Garrison, Rebel Legion – Dune Sea Base en de Mandalorian Mercs van de Clan Diryc Vhetin op de foto kunt gaan voor een prachtige herinnering.
 
Dus haal je beste Star Wars outfit uit de kast, trek je lightsaber en poseer samen met jouw favoriete personages uit het Star Wars-universum. Of je nu de Dark Side vertegenwoordigt of juist de Jedi, deze photowalls bieden een unieke kans om jouw liefde voor Star Wars te vieren en vast te leggen.
 
Echo Base Con vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam Noord. Mis het grootste Star Wars-evenement van de Benelux niet en koop vandaag nog hier jouw kaarten.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD