Over iets meer dan drie weken openen zich de deuren van Echo Base Con 2023 in Pathé Amsterdam Noord voor het Star Wars-feest van 2023! En liefhebbers van merchandise kunnen ook deze editie hun hart ophalen met een volgeboekte hal met tal van standhouders met een zeer divers aanbod aan Star Wars-merchandise.
 
Van action figures tot Star Wars LEGO, van trading cards tot comics, van shirts tot posters: je kunt het zo gek niet bedenken en je vindt het ongetwijfeld terug bij een van de vele aanbieders die op 27 mei aanwezig zullen zijn.
 
Op de pagina Standhouders vind je een volledig overzicht van alle standhouders die aanwezig zullen zijn.
 
Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor Echo Base Con 2023. Wacht niet langer en koop je kaarten op de ticketpagina.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD