Met nog precies twee weken te gaan, zijn we verheugd om vandaag onze achtste en laatste gast voor Echo Base Con 2023 aan te kondigen: Justin van der Lek!

We zijn nog steeds ontzettend trots op Justin, die ooit als lid van de crew met ons samenwerkte tijdens Echo Base Charity Con 2003 en inmiddels is uitgegroeid tot een onmisbare kracht bij Industrial Light + Magic en Lucasfilm. In 2017 was hij voor het eerst te gast bij ons, nadat hij had meegewerkt aan de visual effects van The Force Awakens en The Last Jedi.

In de bijna zes jaar sinds zijn bezoek heeft hij niet stilgezeten: zo werkte hij voor ILM aan diverse Marvel-films zoals Black Panther en Avengers: Endgame, en leverde hij een enorme bijdrage aan The Book of Boba Fett en The Mandalorian als visual effects supervisor. Momenteel werkt hij aan de nieuwe serie Ahsoka.

Tijdens Echo Base Con 2023 zal hij niet alleen deelnemen aan het The Mandalorian-panel samen met Brendan Wayne, maar zal hij ook in een eigen panel vertellen over zijn carrière in visual effects. Voor liefhebbers een absoluut niet te missen en vooral unieke kijk achter de schermen. Mis deze kans dus niet om Justin van der Lek persoonlijk te ontmoeten en alles te horen over zijn ervaringen.

Meer informatie over Justin van der Lek vind je op deze pagina.

A STAR WARS EVENT | 27 MEI 2023 | PATHE AMSTERDAM NOORD