martin rezard lucasfilm

EB VIP #11 – Concept designer Martin Rezard

Nadat we gisteren al Jake Lunt Davies aankondigden, gaan we vandaag door met het aankondigen van gast nummer ELF voor Echo Base Con! Martin Rezard is net als Jake Lunt Davies concept artist maar bouwt daarnaast ook nog eens zijn eigen ontwerpen! Zijn eerste werk aan Star Wars dateert uit 2002 waar hij voor Attack of the Clones onder meer aan de kostuums van Jango Fett en Zam Wesell werkte. Voor Revenge of the Sith hielp hij onder meer mee met het recreëren van het kostuum van Darth Vader.

In 2013 werd hij door Neal Scanlan gevraagd om te komen werken aan The Force Awakens. Voor die film maakte hij diverse aliens in het kasteel van Maz Kanata. De maskers van Nien Nunb en Admiral Ackbar komen ook van zijn hand. Zijn volgende klus was het maken van Admiral Raddus voor Rogue One – A Star Wars Story. Zijn werkzaamheden voor Star Wars: The Last Jedi en Solo – A Star Wars Story zijn inmiddels afgerond en momenteel is hij alweer bezig voor Star Wars: Episode IX.

Voor meer informatie over Martin kijk je op zijn Gasten pagina.

 

martin rezard star wars artist