jake lunt davies echo base con

EB VIP #10: Concept designer Jake Lunt Davies

We zijn trots om vandaag onze TIENDE gast voor Echo Base Con bekend te maken! De naam Jake Lunt Davies komt je misschien niet direct bekend voor, maar zijn werk ken je des te beter. Deze Lucasfilm concept designer ontwierp namelijk voor Star Wars: The Force Awakens onder meer BB-8, de speeder van Rey, Ello Asty, de Luggabeast en Vober Dand.

Na The Force Awakens werkte hij ook aan Rogue One – A Star Wars Story waarvoor hij onder meer Pao en SE-2 ontwierp. Daarna volgde Star Wars: The Last Jedi waarvoor hij onder meer de Porgs heeft ontworpen. Inmiddels heeft hij zijn werkzaamheden afgerond voor Solo – A Star Wars Story en is hij momenteel aan het werk voor Star Wars: Episode IX.

Voor meer informatie over Jake kijk je op zijn Gastenpagina.

 

 

jake lunt davies