Kaarten

Dagkaarten – UITVERKOCHT
Met deze kaarten heb je toegang tot Echo Base Charity Con èn de exclusieve voorstelling van The Force Awakens. Dagkaarten voor Echo Base Charity Con 2017 kosten € 18,50. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar mogen voor € 11 naar binnen. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Middagkaarten – UITVERKOCHT
Je kunt ook kiezen voor middagkaarten. Met deze kaarten heb je vanaf 14:00 ‘s middags toegang tot Echo Base Charity Con èn de exclusieve voorstelling van The Force Awakens. Deze kaarten kosten € 11. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen € 6 voor een middagkaart. Middagkaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Vrienden van Echo Base – UITVERKOCHT
Voor € 50 kun je een “Vrienden van Echo Base” ticket aanschaffen. Met dit ticket heb je een gereserveerde stoel op de eerste rij van de panels, krijg je een exclusieve goodie bag met daarin onder andere een print van het artwork van Stephen B. Scott en twee loterijtickets. Let op: er zijn slechts 20 van deze tickets beschikbaar!

Star Wars: The Last Jedi Special Charity Screening – UITVERKOCHT
Om 18:30 vindt een zeer speciale vertoning van Star Wars: The Last Jedi plaats in aanwezigheid van acteurs uit de film, waaronder Tim Rose (Admiral Ackbar), die na afloop zullen vertellen over hun ervaringen met het maken van de film! Natuurlijk is er daarbij ook gelegenheid vragen te stellen aan deze gasten. Voor deze vertoning is een apart ticket benodigd. De volledige opbrengst van deze exclusieve vertoning zal in samenwerking met Star Wars: Force for Change worden gedoneerd aan Unicef Nederland.

Fotoshoots
Tijdens Echo Base Con is het mogelijk om in een professionele fotostudio op de foto te gaan met je favoriete gast. Je krijgt de foto direct mee in 13×18 formaat èn je krijgt de foto in digitaal formaat zodat je zoveel afdrukken kunt maken als je wilt. Voor de fotoshoots kun je op deze pagina tickets kopen.

Primera
Kaarten zijn tevens te koop in de meer dan 450 winkels van Primera. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op https://www.primera.nl/winkels/.

Alle genoemde ticketprijzen zijn inclusief transactiekosten en servicekosten, er zijn dus geen bijkomende kosten. Bij per post versturen van tickets of aanschaf van tickets via Primera worden mogelijk wel extra kosten in rekening gebracht.

Heb je vragen over de (online) ticketverkoop? Neem dan even contact op met de Customer Service van Paylogic via customerservice.paylogic.com of bel 0900-72956442.

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina