Kaarten

Dagkaarten
Dagkaarten voor Echo Base Charity Con 2017 kosten € 18,50 in de voorverkoop en € 25 aan de kassa. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar mogen voor € 11 naar binnen (€ 15 aan de kassa). Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Middagkaarten
Je kunt ook kiezen voor middagkaarten. Hiermee kun je naar binnen vanaf 14.00 ‘s middags. Deze kaarten kosten € 11. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen € 6 voor een middagkaart. Middagkaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar.

Vrienden van Echo Base
Voor € 50 kun je een “Vrienden van Echo Base” ticket aanschaffen. Met dit ticket heb je een gereserveerde stoel op de eerste rij van de panels, krijg je een exclusieve goodie bag met daarin onder andere een print van het artwork van Stephen B. Scott en twee loterijtickets. Let op: er zijn slechts 20 van deze tickets beschikbaar!

Primera
Kaarten zijn tevens te koop in de meer dan 450 winkels van Primera. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op https://www.primera.nl/winkels/.

Alle genoemde ticketprijzen zijn inclusief transactiekosten en servicekosten, er zijn dus geen bijkomende kosten. Bij per post versturen van tickets of aanschaf van tickets via Primera worden mogelijk wel extra kosten in rekening gebracht.

Heb je vragen over de (online) ticketverkoop? Neem dan even contact op met de Customer Service van Paylogic via customerservice.paylogic.com of bel 0900-72956442.

 

 

 …Terug naar de hoofdpagina